Поведення відкритого обговорення проекту Інвестиційної програми КП ДОР «Аульський водовід» на 2020р.

ПОВІДОМЛЕННЯ

щодо проведення відкритого обговорення проекту постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг з питань схвалення
Інвестиційної програми по КП ДОР «Аульський водовід» на 2020 рік

На засіданні Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, що проводилось у формі відкритого слухання 06 грудня 2019 року, схвалено проект постанови:

  • «Про схвалення Інвестиційної програми Комунального підприємства Дніпропетровської обласної ради «Аульський водовід» на 2020 рік».

На виконання вимог Порядку проведення відкритого обговорення проектів рішень Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, затвердженого  постановою від 30 червня 2017 року № 866, НКРЕКП повідомляє про проведення відкритого обговорення проекту постанови НКРЕКП «Про схвалення Інвестиційної програми Комунального підприємства Дніпропетровської обласної ради «Аульський водовід» на 2020 рік» за місцем надання послуг.

Проект постанови НКРЕКП разом з протоколом відкритих обговорень Інвестиційної програми КП ДОР «Аульський водовід» на 2020 рік та обгрунтовуючими матеріалами, для прийняття рішення, оприлюднюється з метою одержання зауважень і пропозицій шляхом розміщення на офіційному веб-сайті НКРЕКП в мережі Інтернет.

Зауваження та пропозиції до оприлюднених матеріалів від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань, приймаються до 20 грудня 2019 року у письмовому та/або електронному вигляді за адресою: Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, вул. Смоленська,19, м. Київ, 03057; e-mail: investvoda@gmail.com контактна особа: Демчишин Світлана Валеріївна, тел. (044) 207-19-72.

Відкрите обговорення проекту постанови НКРЕКП «Про схвалення інвестиційної програми Комунального підприємства Дніпропетровської обласної ради «Аульський водовід» на 2020 рік» відбудеться 23 грудня 2019 року об 11:00 у  приміщенні КП ДОР «Аульський водовід» за адресою: комплекс будівель та споруд № 2, смт. Аули, Криничанський район, Дніпропетровська область.

Заявки для участі у відкритому обговоренні проекту рішення НКРЕКП приймаються до 20 грудня  2019 року в письмовому та/або електронному вигляді за адресою:  Управління Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, у Дніпропетровській області, вул. Володимира Мономаха, 17 А, м. Дніпро, 49000, email: energo.dp@newline.net.ua , а копії  investvoda@gmail.com.

КП ДОР «Аульський водовід»