ІНФОРМУЄМО ПРО РОБОТУ ПІДПРИЄМСТВА В УМОВАХ КАРАНТИНУ І ЗАКЛИКАЄМО ДО ПОВАГИ І ВЗАЄМОРОЗУМІННЯ

КП ДОР «Аульський водовід» є одним з найважливіших комунальних підприємств області з водопостачання. У той час як уся країна змушена перейти на роботу та спілкування он-лайн, наші фахівці – так само, як і лікарі та соціальні працівники – не можуть покинути своїх обов’язків.

Електрослюсарі, оператори насосних та хлораторних станцій, слюсарі АВР, водії спецтехніки, лаборанти та багато інших фахівців щоденно підтримують пульс підприємства за для безперервної подачі споживачам питної води найвищої якості.

Однак сьогодні підприємство як ніколи потребує розуміння та підтримки від своїх споживачів послуг. Адже до типових щоденних проблем із витоками води додалися новітні карантинні виклики.

Водночас керівництво та всі робітники підприємства роблять усе можливе щоб забезпечити безперебійну діяльність підприємства, передбачаючи можливі довготривалі наслідки епідемії: припинення виробництва або постачання реагентів, обладнання, матеріалів.

На жаль, аварійні ситуації на водопровідних та каналізаційних мережах трапляються щодня, без огляду на оголошений карантин та рекомендації ВООЗу ретельно мити руки. Для усунення аварій доводиться відмикати водопостачання на кілька годин, оскільки у залитій траншеї водогін відремонтувати неможливо. Запевняємо наших споживачів, що докладаємо максимум зусиль, щоб якомога швидше виконувати ремонтні роботи і зменшити незручності.

З огляду на складну ситуацію, у якій ми разом опинилися, увесь колектив підприємства буде вдячний споживачам послуг КП ДОР «Аульський водовід»,  за розуміння, повагу і підтримку у цей непростий час. А Ваші вчасно оплачені рахунки, бажано через Інтернет,  – це виплачена заробітна плата робітників, матеріали для ремонтів, комплектуючі для техніки, це, врешті, запорука того, що всі ми матимемо безперервно якісну питну воду у наших домівках!

Нагадуємо, що більшість інформації можна отримати та передати в телефонному режимі по багатоканальному номеру телефона 0-800-50-45-41, або по іншим номерам

З повагою, адміністрація КП ДОР «Аульський водовід».