На турбазі «Райдуга» Кам’янського ВКГ КП ДОР «Аульський водовід» пройшла щорічна літня спартакіада.

На турбазі «Райдуга» Кам’янського ВКГ КП ДОР «Аульський водовід» пройшла щорічна літня спартакіада.

Це перша спартакіада ​​після об’єднання з січня 2022 року КП ДОР «Аульський водовід» та Кам’янського міськводоканалу в єдине підприємство.

Цього разу у спартакіаді брали участь дві команди підрозділів КП ДОР «Аульський водовід» та Кам’янського ВКГ КП ДОР «Аульський водовід». Представники двох команд змагалися одразу у кількох видах спорту – волейболі, пляжному футболі, настільному тенісі, перетягуванні канату, шашках, шахах, доміно, грі у дартс. У церемонії відкриття взяли участь Генеральний директор підприємства Олександр Бурчак та голова профспілкового комітету підприємства Андрій Лобань. У своєму виступі Олександр Бурчак побажав учасникам спартакіади перемог та гарного настрою.

Разом із дорослими на турбазу приїхали діти учасників змагань та вболівальники. На всіх спортивних майданчиках тривала напружена боротьба за перемогу. Незалежно від результатів змагань спартакіади, колектив підприємства продемонстрував єднання, командний дух та популяризацію здорового способу життя.

З ініціативи та підтримки адміністрації та профспілкового комітету підприємства, вже протягом багатьох років, проведення спартакіади на базі відпочинку «Райдуга» стали для працівників підприємства справжнім святом, доброю традицією, яка об’єднує колектив та дозволяє кожному учаснику отримати позитивний заряд бадьорості від активного відпочинку.

Всі учасники змагань разом із уболівальниками вдячні організаторам спартакіади, генеральному директору, адміністрації та профспілковому комітету підприємства за велику увагу, яка постійно приділяється фізкультурно-масовій роботі, а також за отримані приємні враження під час спортивних змагань, відпочинку на природі, спілкуванні та добре проведеному часу.

За підсумками спартакіади було визначено переможців. Грамоти та цінні подарунки переможцям вручили Олександр Бурчак, Андрій Лобань та Марина Ялова.